Giriş Kayıt
Shawn Mendes

Shawn Mendes (24)


Oyuncu, Yapımcı

Shawn Peter Raul Mendes, 08 Ağustos 1998 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Gerçek İsmi: Shawn Peter Raul Mendes
Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tim, Tim, Timsah
2022 24 Animasyon Oyuncu 6.3 2,617
2022 Oyuncu 4.2 544
2020 22 Müzik Oyuncu 7.6 130
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Müzik Oyuncu 6.1 145
2020 22 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.1 184
2018 Reality-TV Oyuncu 6.0 121
2016 News Oyuncu 6.3 125
2015 Komedi Oyuncu 5.7 10,398
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,377

Altın Gol
2013 15 Animasyon Oyuncu 6.4 9,858
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,201
2003 Müzik Oyuncu    
1996 News Oyuncu 3.2 866
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023