Giriş Kayıt
Henry Golding

Henry Golding


Oyuncu

Henry Golding, oyuncu.

2016 yılının Ağustos ayında Liv Lo ile evlendi.

Crazy Rich Asians (2018), Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021), Assassin Club (2022), Monsoon (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.86 m
7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 6.9 52,374
2024 Animasyon Oyuncu 5.7 1,686
2023 Dram Oyuncu 4.9 1,509

İkna
2022 Dram Oyuncu 4.2 22
2022 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,021
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 20,847
2021 Aksiyon Oyuncu 5.4 44,877
2019 Aksiyon Oyuncu 7.8 409,394

Bir Şans Daha
2019 Komedi Oyuncu 6.5 90,940
2019 Dram Oyuncu 6.0 2,358

Küçük Bir Rica
2018 Komedi Oyuncu 6.8 167,045
2018 Komedi Oyuncu 6.9 192,733
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 272
1996 News Oyuncu 3.2 942
1994 News Oyuncu 3.2 975
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film