Giriş Kayıt
Elliot Leung

Elliot Leung


Müzisyen

Ho Yat Elliot Leung, müzisyen.

Freelance (2023), Operasyon: Kızıldenız (2018), Ming yat zin gei (2022), The Rescue (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ho Yat Elliot Leung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik 5.5 14,294
2022 Aksiyon Müzik 5.6 7,520
2022 Aksiyon Müzik    
2021 Aksiyon Müzik 6.3 175
2020 Aksiyon Müzik 6.0 1,055

Operasyon: Kızıldenız
2018 Aksiyon Müzik 6.6 8,024
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film