Giriş Kayıt
Brenna D'Amico

Brenna D'Amico (22)


Oyuncu

Brenna Nicole D'Amico, 28 Eylül 2000 Plainfield, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Descendants 2 (2017), (2015) Descendants (2015), (2019) Descendants 3 (2019), (2015) Descendants: Wicked World (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brenna Nicole D'Amico
Doğum Tarihi: 28 Eylül 2000
Doğum Yeri: Plainfield, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 22 Komedi Oyuncu 5.0 73
2021 21 Gerilim Oyuncu    
2020 20 Dram Oyuncu 5.3 208
2019 Macera Oyuncu 6.4 8,798
2017 Komedi Oyuncu 5.5 709
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,055
2015 Komedi Oyuncu 6.4 1,092
2015 15 Aksiyon Oyuncu 6.2 21,470
- Oyuncu 5.0 136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023