Giriş Kayıt
Joseph Murtagh

Joseph Murtagh (34)


Senarist, Yapımcı

Joseph Murtagh, 05 Şubat 1990 doğumlu senarist, yapımcı.

Calm with Horses (2019), Mutfak (2023), The Woman in the Wall (2023), (2020) Gangs of London (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1990
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutfak
2023 33 Macera Senarist 4.8 7,698
2023 Gerilim Senarist
Yapımcı
7.2 2,862
2020 Aksiyon Senarist 8.0 40,428
2019 29 Suç Senarist 6.8 7,146
2014 24 Kısa Metraj Senarist 7.4 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film