Giriş Kayıt
Victoria Pedretti

Victoria Pedretti (29)


Oyuncu

Victoria Pedretti, 23 Mart 1995 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

The Haunting: Bly Malikânesi (2020), Başlangıç (2023), Shirley (2020), (2018) Tepedeki Ev (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1995
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
9.1 (19 Oy)
  • Currently 181/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlangıç
2023 28 Dram Oyuncu 7.2 4,376
2021 26 Müzik Oyuncu 6.6 104
2020 25 Biyografi Oyuncu 6.1 13,497
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,231

The Haunting: Bly Malikânesi
2020 Dram Oyuncu 7.5 42,173

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 24 Komedi Oyuncu 7.6 861,306

Tepedeki Ev
2018 Dram Oyuncu 8.5 292,922
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film