Giriş Kayıt
Aparshakti Khurana

Aparshakti Khurana


Oyuncu

Aparshakti Khurana, oyuncu.

Stree (2018), Luka Chuppi (2019), Dhokha: Round D Corner (2022), Pati Patni Aur Woh (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 8.6 1,106
2022 Komedi Oyuncu 7.8 12,412
2022 Suç Oyuncu 7.5 7,834
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 6.5 3,332
2020 Dram Oyuncu 3.7 8,247
2019 Komedi Oyuncu 5.8 8,340
2019 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,828
2019 Komedi Oyuncu 6.4 13,378
2018 Komedi Oyuncu 7.5 38,766
2017 Komedi Oyuncu 6.1 13,538
2017 Komedi Oyuncu 5.7 1,971
2016 Aksiyon Oyuncu 8.3 212,674
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film