Giriş Kayıt
Ravi Basrur

Ravi Basrur


Müzisyen

Ravi Basrur, müzisyen.

K.G.F: Chapter 2 (2022), K.G.F: Chapter 1 (2018), Antim: The Final Truth (2021), Ugramm (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik    
2023 Aksiyon Müzik    
2022 Aksiyon Müzik 8.8 94,420
2021 Aksiyon Müzik 6.7 40,944
2021 Aksiyon Müzik    
2019 Aksiyon Müzik 4.7 126
2018 Aksiyon Müzik 8.2 88,812
2017 Aksiyon Müzik 6.2 56
2016 Korku Müzik 7.2 605
2014 Aksiyon Müzik 8.1 6,630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023