Giriş Kayıt
Rose Williams

Rose Williams (25)


Oyuncu

Rose Williams, 18 Şubat 1994 Ealing, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Changeland (2019), (2013) Reign (2013), (2016) Sessiz Bir Tutku (2016), (2019) Curfew (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1994
Doğum Yeri: Ealing, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 25 Komedi Oyuncu 5.6 528
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,087

Sessiz Bir Tutku
2016 22 Biyografi Oyuncu 6.5 4,644
2015 21 Dram Oyuncu 6.8 428
2013 Dram Oyuncu 7.5 40,123
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019