Giriş Kayıt
Luke Cousins

Luke Cousins


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Luke Cousins, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

(2014) Korku Kapanı 6: Son Çare (2014), (2018) Day of the Dead: Bloodline (2018), (2019) The Dare (2019), (2014) Sleeping Beauty (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu 5.1 3,638
2018 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.4 9,646
2018 Korku Oyuncu 3.4 12,509
2018 Aksiyon Oyuncu 5.2 745
2017 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.4 11,369

Suikast
2016 Aksiyon 5.7 94,326

Korku Kapanı 6: Son Çare
2014 Korku Oyuncu 4.1 17,678
2014 Macera Oyuncu 3.3 700
2014 Macera Oyuncu 2.8 2,046
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 540
- Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 36
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film