Giriş Kayıt
Do Hee Min

Do Hee Min


Oyuncu

Do Hee Min, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 7.6 59
2020 Dram Oyuncu 7.2 37
2018 Komedi Oyuncu 6.9 287
2018 Romantik Oyuncu 7.0 2,355
2018 Komedi Oyuncu 7.3 5,955
2017 Dram Oyuncu 7.3 104
2016 Dram Oyuncu 7.0 492
2014 Komedi Oyuncu 7.1 308
2014 Komedi Oyuncu    

Tünel 3D
2014 Korku Oyuncu 4.1 349
2013 Komedi Oyuncu 7.7 1,619
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024