Giriş Kayıt
Taner Yücel

Taner Yücel


Müzisyen, Müzisyen, Sanat Bölümü

Taner Yücel, müzisyen, müzisyen, sanat bölümü.

Limonata (2015), İtirazım Var (2014), Ben De Özledim (2013), Erkek Tarafı Testosteron (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Karanlığını Anlat
2022 Gerilim Müzik    
2020 Gerilim Müzik    
2015 Komedi Müzik 7.4 14,620
2015 Romantik Müzik 5.5 1,205

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Sanat Bölümü 6.2 33,849
2014 Aksiyon Müzik 7.7 13,839
2013 Komedi Müzik 4.3 1,552
2013 Kısa Metraj Müzik 6.5 489
2013 Komedi Müzik 3.7 966
2013 Komedi Müzik 8.0 7,824
2009 Kısa Metraj Müzik 7.4 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film