Giriş Kayıt
Ganindra Bimo

Ganindra Bimo


Oyuncu

Ganindra Bimo, oyuncu.

Midnight Show (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Fantastik Oyuncu 7.3 45
2022 Aksiyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.2 47
2020 Macera Oyuncu 6.0 21
2017 Korku Oyuncu 2.9 155
2017 Dram Oyuncu 7.1 132
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,213
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 74
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 63
2014 Aksiyon Oyuncu 4.0 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film