Giriş Kayıt
Tokuda Masahiro

Tokuda Masahiro


Müzisyen

Tokuda Masahiro, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 7.0 49
2016 Romantik Müzik 7.6 131
2015 Dram Müzik 7.5 89
2015 Dram Müzik 7.7 28
2015 Komedi Müzik 6.7 9
2014 Komedi Müzik    
2014 Suç Müzik 7.9 13
2014 Komedi Müzik 6.7 27
2013 Komedi Müzik 8.1 55
2013 Gerilim Müzik 6.7 10
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,764) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,135) Preacher (1,096) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019