Giriş Kayıt
César Mateo

César Mateo (33)


Oyuncu

César Mateo, 13 Ocak 1991 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1991
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 7.0 40
2022 Aksiyon Oyuncu 5.8 721
2021 Dram Oyuncu 7.6 8
2020 29 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,465
2019 28 Komedi Oyuncu 5.3 337
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,390
2017 Oyuncu 6.0 228
2017 Komedi Oyuncu 6.6 25
2014 Komedi Oyuncu 5.8 195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film