Giriş Kayıt
Mica Levi

Mica Levi


Müzisyen, Müzisyen

Mica Levi, müzisyen, müzisyen.

Derinin Altında (2013), İlgi Alanı (2023), Jackie (2016), Monos (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Micachu
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlgi Alanı
2023 Dram Müzik 7.5 76,332
2020 Dram Müzik 7.9 5,192
2020 Kısa Metraj Müzik 6.0 869
2020 Dram Müzik 6.5 17,359
2019 Dram Müzik 6.8 18,887
2019 Kısa Metraj Müzik 7.0 558
2017 Dram Müzik 6.3 6,857
2016 Biyografi Müzik 6.7 83,372
2015 Biyografi 6.6 19,657

Derinin Altında
2013 Dram Müzik
Müzik
6.3 157,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024