Giriş Kayıt
Ugur Günes

Ugur Günes


Oyuncu

Ugur Günes, oyuncu.

Bir Zamanlar Çukurova (2018), Tamam mıyız? (2013), Şeytan-ı Racim (2013), (2019) Cep Herkülü: Naim Süleymanoglu (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

6.3 (8 Oy)
  • Currently 125/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2019 Biyografi Oyuncu 8.2 14,106
2018 Dram Oyuncu 5.2 1,449
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 402
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 40,028
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 3.8 61
2013 Dram Oyuncu 7.0 5,588
2013 Korku Oyuncu 3.9 1,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film