Giriş Kayıt
Urvashi Rautela

Urvashi Rautela (28)


Oyuncu

Urvashi Rautela, 25 Şubat 1994 Kotdwar, Uttar Pradesh, Hindistan doğumlu oyuncu.

Singh Saab the Great (2013), Sanam Re (2016), Great Grand Masti (2016), Hate Story IV (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Şubat 1994
Doğum Yeri: Kotdwar, Uttar Pradesh, Hindistan
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,869
2022 28 Aksiyon Oyuncu 2.9 817
2020 26 Komedi Oyuncu    
2019 25 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,612
2018 24 Dram Oyuncu 3.3 1,700
2017 23 Aksiyon Oyuncu 4.9 108
2017 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,536
2016 22 Komedi Oyuncu 3.7 2,830
2016 22 Oyuncu 3.2 3,286
2015 21 Aksiyon Oyuncu 5.1 550
2015 21 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,047
2013 19 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023