Giriş Kayıt
Dario Vero

Dario Vero


Müzisyen, Müzisyen

Dario Vero, müzisyen, müzisyen.

Ilenia Pastorelli: La Ballata di Hiroshi (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Müzik 6.6 5,812
2022 Tarihi Müzik 6.4 322
2020 Aksiyon Müzik 6.7 644

Kayıp Prenses
2018 Animasyon Müzik 6.0 2,931
2014 Dram Müzik 4.8 18

Balıklı Bulgur
2007 Dram Müzik 7.4 7,919

Bakireler Diyarı
2007 Dram Müzik 4.7 8,722
2006 Dram Müzik 5.1 562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024