Giriş Kayıt
Feyyaz Yiğit

Feyyaz Yiğit (36)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Feyyaz Yiğit, 01 Temmuz 1988 Düzce, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Gibi (2021), Cinayet Süsü (2019), Ölümlü Dünya (2018), (2023) Ölümlü Dünya 2 (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Düzce, Türkiye
Burcu: Yengeç
8.0 (42 Oy)
  • Currently 159.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 35 Komedi Senarist
Oyuncu
7.4 3,600
2021 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
9.0 20,597
2019 31 Komedi Senarist
Oyuncu
6.7 19,890
2018 30 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.6 31,955
2013 25 Komedi Oyuncu 3.1 2,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film