Giriş Kayıt
Darren Mann

Darren Mann (33)


Oyuncu

Darren Mann, 04 Mayıs 1989 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

1923 (2022), Embattled (2020), (2018) Chilling Adventures of Sabrina (2018), (2018) Giant Little Ones (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1989
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 8.6 12,753
2022 33 Gerilim Oyuncu    
2020 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,263
2020 Dram Oyuncu 5.8 80
2019 Dram Oyuncu 7.6 13,450
2018 Dram Oyuncu 7.4 97,787
2018 29 Dram Oyuncu 7.2 8,753
2017 Korku Oyuncu 4.3 3,862
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 22,841
2016 27 Dram Oyuncu 6.3 363
2015 26 Gerilim Oyuncu 5.2 2,618
2015 Dram Oyuncu 7.3 56,998
2014 Dram Oyuncu 7.6 255,630
2014 25 Macera Çeşitli 3.7 601

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023