Giriş Kayıt
Daniel Hart

Daniel Hart


Müzisyen, Müzisyen

Daniel Hart, müzisyen, müzisyen.

Yeşil Şövalye (2021), Bir Hayalet Hikayesi (2017), Pete ve Ejderhası (2016), İhtiyar Adam ve Silah (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik 4.4 27,880
2022 Dram Müzik 7.1 15,128
2021 Belgesel Müzik 6.2 12,392

Yeşil Şövalye
2021 Macera Müzik 6.6 117,742

Sevgilimden Son Mektup
2021 Dram Müzik 6.7 22,287
2019 Dram Müzik 6.6 15,417
2019 Dram Müzik 7.1 36,702

İhtiyar Adam ve Silah
2018 Biyografi Müzik 6.7 49,560
2018 Komedi Müzik 7.1 7,283
2018 Belgesel Müzik 6.7 822
2018 Dram Müzik 7.0 2,554
2018 Dram Müzik 6.7 1,405
2017 Belgesel Müzik 7.4 1,182
2017 Komedi Müzik 6.8 5,492

Bir Hayalet Hikayesi
2017 Dram Müzik 6.8 79,524

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Müzik 6.7 61,636
2016 Dram Müzik 7.9 31,529
2016 Aksiyon Müzik 6.0 4,370

Başımın Belası
2015 Komedi Müzik 6.2 8,044
2015 Belgesel Müzik 7.2 336
2015 Kısa Metraj Müzik 6.1 529

Rövanş
2015 Gerilim Müzik 5.1 14,662
2014 Dram Müzik 5.4 85
2014 Komedi Müzik 6.7 19,642
2014 Kısa Metraj Müzik 7.0 93

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Müzik
Müzik
6.4 22,738
2013 Komedi Müzik 4.5 3,800
2012 Komedi Müzik 8.2 5,079
2012 Komedi Müzik 5.7 7,150
2011 Kısa Metraj Müzik 6.9 467
2009 Dram Müzik 5.3 206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024