Giriş Kayıt
Christoph Schauer

Christoph Schauer


Müzisyen

Christoph Schauer, müzisyen.

Dogs of Berlin (2018), Abgeschnitten (2018), STEIG. NICHT. AUS! (2018), Freies Land (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Müzik 6.8 1,226
2019 Suç Müzik 6.7 1,406
2018 Aksiyon Müzik 7.5 14,183
2018 Aksiyon Müzik 6.5 7,654
2018 Gerilim Müzik 5.8 1,907
2017 Korku Müzik 4.3 1,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024