Giriş Kayıt
Jill Buchanan

Jill Buchanan


Oyuncu

Jill Buchanan, oyuncu.

The Last Dragonslayer (2016), Charlotte Wakes (2017), (2020) Gece Yarısı Gökyüzü (2020), (2014) İtalya Tatili (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 152,882
2020 Dram Oyuncu 6.6 3,205

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 Komedi Oyuncu 6.5 102,204
2020 Oyuncu 6.0 16
2020 Aksiyon Oyuncu 6.7 183,220
2020 Komedi Oyuncu 6.7 62,409

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Oyuncu 5.6 72,273
2019 Komedi Oyuncu 5.8 8,465

Sahtekar
2019 Suç Oyuncu 6.7 47,051
2019 Dram Oyuncu 4.6 4,389

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 235,441
2019 Komedi Oyuncu 7.2 6,330
2019 Biyografi Oyuncu 7.1 87,404
2019 Dram Oyuncu 6.3 1,896
2019 Biyografi Oyuncu 7.6 9,981
2018 Tarihi Oyuncu 4.1 1,626
2018 Komedi Oyuncu 6.4 4,192

Tavşan Peter
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 47,961
2018 Macera Çeşitli 3.9 39,324

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.5 295,883
2017 Korku Oyuncu 4.1 554

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 168,444
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 4,191
2017 Dram Oyuncu 7.7 10,487
2017 Komedi Oyuncu 8.5 7,799
2016 Fantastik Oyuncu 5.6 1,545

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 803,179
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 33,633

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 187,877

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 82,159
2016 Komedi Oyuncu 5.1 362

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 70,518

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 148,567
2015 Macera Çeşitli 5.7 67,095
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 465,583

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Oyuncu 6.0 10,026

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 410,289
2015 Dram Oyuncu 7.9 42,283
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,013
2015 Korku Oyuncu 4.9 3,439

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 481,369

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 135,215
2014 Dram Oyuncu 2.9 255

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Oyuncu 6.0 24,086

İtalya Tatili
2014 Müzikal Oyuncu 5.4 6,310

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 36,979
2014 Dram Oyuncu 6.9 328

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 138,108
2014 Komedi Oyuncu 4.8 999
2014 Suç Oyuncu 7.2 1,495

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Oyuncu 7.6 103,715
2013 Komedi Oyuncu 3.9 2,369

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024