Giriş Kayıt
Felisha Cooper

Felisha Cooper (30)


Oyuncu

Felisha Cooper, 08 Eylül 1992 Fayetteville, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Swedish Dicks (2016), (2019) Plus One (2019), (2013) All Cheerleaders Die (2013), (2015) Double Daddy (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1992
Doğum Yeri: Fayetteville, North Carolina, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 29 Komedi Oyuncu 6.6 10
2019 27 Dram Oyuncu 6.0 89
2019 27 Komedi Oyuncu 6.6 12,226
2018 Suç Oyuncu 4.7 340
2016 Komedi Oyuncu 6.8 3,445
2015 23 Korku Oyuncu 4.6 3,228
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.8 1,195
2015 23 Biyografi Oyuncu 5.0 1,953
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,893
2013 21 Komedi Oyuncu 5.1 9,140
2013 Komedi Oyuncu 5.4 79

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023