Giriş Kayıt
Edward Holcroft

Edward Holcroft


Oyuncu

Edward Holcroft, oyuncu.

Kingsman: Altın Çember (2017), Alias Grace (2017), The English Game (2020), London Spy (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.85 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.9 3,626
2021 Biyografi Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 5.0 2,158
2020 Dram Oyuncu 7.6 15,445
2017 Biyografi Oyuncu 7.7 33,967
2017 Dram Oyuncu 6.6 10,752

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 333,270
2017 Dram Oyuncu 6.4 6,957
2015 Suç Oyuncu 7.4 10,103
2015 Dram Oyuncu 6.3 3,677
2015 Dram Oyuncu 8.1 11,941

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 673,444

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 55,474
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023