Giriş Kayıt
Asta Razma

Asta Razma


Oyuncu

Asta Razma, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu    
2018 Korku Oyuncu 3.9 557
2016 Komedi Oyuncu 4.9 1,113

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 402,549
2014 Dram Oyuncu 6.4 1,495
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,877
2013 Dram Oyuncu 7.0 4,088
2012 Suç Oyuncu 6.5 4,075

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 173,112
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,261) The 100 (1,623) La casa de papel (1,441) Mindhunter (1,286) Legion (1,258) Preacher (1,182) Chernobyl (1,125) Yellowstone (1,083) The Big Bang Theory (1,036) Big Little Lies (1,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019