Giriş Kayıt
Madison Iseman

Madison Iseman


Oyuncu

Madison Iseman, oyuncu.

Jumanji: Yeni Seviye (2019), Annabelle 3 (2019), Goosebumps 2: Perili Cadılar Bayramı (2018), Clouds (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (18 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 4.4 13,387
2021 Dram Oyuncu 6.1 16,160
2021 Dram Oyuncu 5.7 244
2021 Korku Oyuncu 5.3 199
2020 Dram Oyuncu 7.5 11,648
2020 Korku Oyuncu 5.6 1,840
2020 Komedi Oyuncu 5.2 7,611
2020 Komedi Oyuncu 4.2 147

Jumanji: Yeni Seviye
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 284,756
2019 Komedi Oyuncu 6.9 3,750

Annabelle 3
2019 Korku Oyuncu 5.9 87,469

Goosebumps 2: Perili Cadılar Bayramı
2018 Macera Oyuncu 5.6 23,812

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 451,232
2017 Dram Oyuncu 6.4 501
2017 Dram Oyuncu 6.5 96
2017 Dram Oyuncu 5.8 386
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 77
2016 Gerilim Oyuncu 5.0 559
2016 Suç Oyuncu 3.9 747
2016 Komedi Oyuncu 4.4 7,228
2016 Komedi Oyuncu 5.6 480
2016 Suç Oyuncu 5.0 454
2016 Suç Oyuncu 4.8 346
2016 Komedi Oyuncu 7.0 1,593
2015 Korku Oyuncu 5.5 14,346
2015 Aile Oyuncu 4.6 482
2014 Suç Oyuncu 7.9 88
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,464
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 521
2009 Komedi Oyuncu 8.5 485,965
1994 News Oyuncu 3.2 965
- Aksiyon Oyuncu 4.6 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film