Giriş Kayıt
Michalina Olszanska

Michalina Olszanska (30)


Oyuncu

Michalina Olszanska, 29 Haziran 1992 doğumlu oyuncu.

Deniz Kızlarının Şarkısı (2015), Sobibor (2018), 1983 (2018), I, Olga Hepnarová (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1992
Burcu: Yengeç
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 30 Komedi Oyuncu    

Bay Jones
2019 27 Biyografi Oyuncu 6.9 13,163
2019 27 Biyografi Oyuncu 6.6 681
2018 Suç Oyuncu 6.8 4,340
2018 26 Dram Oyuncu 5.2 672
2018 26 Belgesel Oyuncu 7.5 200
2018 26 Dram Oyuncu 6.4 5,295
2018 Tarihi Oyuncu 7.8 283
2017 25 Biyografi Oyuncu 5.3 2,244
2017 25 Dram Oyuncu 5.1 57
2016 24 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 693
2016 24 Suç Oyuncu 6.6 2,578

Deniz Kızlarının Şarkısı
2015 23 Komedi Oyuncu 6.3 8,803
2015 23 Aksiyon Oyuncu 5.9 571
2015 23 Komedi Oyuncu 4.5 1,343
2015 23 Komedi Oyuncu 5.5 287
2015 23 Dram Oyuncu 4.9 241
2014 22 Dram Oyuncu 4.5 71
2014 22 Dram Oyuncu 6.6 6,243
2014 22 Komedi Oyuncu 4.4 360
2014 22 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,088
2007 Dram Oyuncu 2.6 121
1953 Dram Oyuncu 8.3 74
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023