Giriş Kayıt
Hande Dogandemir

Hande Dogandemir


Oyuncu

Hande Dogandemir, oyuncu.

Bana Masal Anlatma (2015), Güneşi Beklerken (2013), Kaybedenler Kulübü Yolda (2018), Her Şey Aşktan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (26 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 6.1 900
2020 Gizem Oyuncu 5.9 1,166

Nuh Tepesi
2019 Dram Oyuncu 7.1 6,488
2018 Dram Oyuncu 5.6 3,063
2018 Oyuncu 6.6 424
2016 Komedi Oyuncu 4.6 515
2016 Romantik Oyuncu 5.3 1,991
2015 Dram Oyuncu 6.6 4,013

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.3 16,614
2015 Dram Oyuncu 5.6 191
2013 Dram Oyuncu 7.0 6,001
2012 Komedi Oyuncu 6.8 142
2009 Aksiyon Oyuncu 2.8 64
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024