Giriş Kayıt
Arend Remmers

Arend Remmers (43)


Senarist

Arend Remmers, 01 Ocak 1981 doğumlu senarist.

Boy Kills World (2023), Aşk ve Savaş (2019), Schneeflöckchen (2017), Unsere Zeit ist jetzt (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1981
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 42 Aksiyon Senarist 6.7 3,281
2020 Dram Senarist 6.8 1,226

Aşk ve Savaş
2019 38 Komedi Senarist 6.6 2,153
2018 Aksiyon Senarist 7.5 14,302
2017 36 Aksiyon Senarist 6.3 1,348
2016 35 Komedi Senarist 5.1 1,559
2004 23 Suç Çeşitli 6.0 281
- Dram Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film