Giriş Kayıt
Tarun Keram

Tarun Keram


Oyuncu, Yapımcı

Tarun Keram, Surrey, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Helstrom (2020), (2020) The Stand (2020), (2019) Harry & Meghan: Becoming Royal (2019), (2021) The Right One (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Surrey, British Columbia, Kanada
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 5.9 10
2021 Komedi Oyuncu 5.4 307
2021 Dram Oyuncu 6.6 5,731
2021 Komedi Oyuncu 5.2 578
2020 Macera Oyuncu 5.6 27,269
2020 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,896
2020 Komedi Oyuncu 7.9 68,130
2019 Dram Oyuncu 4.7 173
2019 Romantik Oyuncu 3.7 1,026
2019 Dram Oyuncu 5.9 16,522
2019 Dram Oyuncu 7.1 265
2018 Dram Oyuncu 4.7 17,061
2018 Komedi Oyuncu 6.5 3,997
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 20

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 248,792
2016 Suç Oyuncu 8.1 328,950

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,499
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023