Giriş Kayıt
Brandon Bowens

Brandon Bowens


Oyuncu, Dublör

Brandon Bowens, oyuncu, dublör.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.4 2,714
2018 Korku Oyuncu 3.9 557

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 540,087

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 595,185
2015 Dram Oyuncu 5.7 8,201
2015 Dram Oyuncu 5.4 1,838

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 402,282

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 22,991
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,877
2013 Dram Oyuncu 7.1 4,087
2012 Suç Oyuncu 6.5 4,072
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 30,950
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019