Giriş Kayıt
Mia Goth

Mia Goth


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Mia Goth, oyuncu, yapımcı, senarist.

2016 yılının Ekim ayında Shia LaBeouf ile evlendi.

Yaşam Kürü (2016), Pearl (2022), Karanlık Sır (2017), High Life (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

8.4 (28 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 6.1 32,255
2022 Korku Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 81,110
2022 Korku Oyuncu 7.0 17,480
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 12,409
2021 Dram Oyuncu 4.3 460
2020 Komedi Oyuncu 6.7 61,783

Çarpıcı Kız
2019 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 2,027
2018 Macera Oyuncu 5.8 40,474
2018 Fantastik Oyuncu 6.7 91,018

Karanlık Sır
2017 Dram Oyuncu 6.7 38,560

Yaşam Kürü
2016 Dram Oyuncu 6.4 108,780
2015 Macera Oyuncu 7.1 230,893
2015 Dram Oyuncu 6.4 18,577
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 116

İtiraf: Bölüm 2
2013 Dram Oyuncu 6.6 97,700
2013 Dram Oyuncu 7.9 10,538
- Korku Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024