Giriş Kayıt
Tom Bateman

Tom Bateman (35)


Oyuncu

Tom Bateman, 15 Mart 1989 Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gözlerinin Ardında (2021), Thirteen Lives (2022), Vanity Fair (2018), Into the Dark (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1989
Doğum Yeri: Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.4 1,022

Nil'de Ölüm
2022 33 Suç Oyuncu 6.3 188,034
2022 33 Aksiyon Oyuncu 7.8 19,266

Gözlerinin Ardında
2021 Dram Oyuncu 7.2 74,724
2019 Dram Oyuncu 6.8 2,616

Soğuk İntikam
2019 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 77,931
2018 Korku Oyuncu 6.3 5,394
2018 Dram Oyuncu 7.3 5,703

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 28 Suç Oyuncu 6.5 295,883
2017 28 Dram Oyuncu 8.2 86

Cennette Sorun Var
2017 28 Aksiyon Oyuncu 4.7 37,549
2017 28 Gerilim Oyuncu 5.5 848
2015 26 Dram Oyuncu 7.8 296
2015 26 Komedi Oyuncu 7.3 59
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,034
2013 Dram Oyuncu 7.9 10,620

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 7.9 79,117
2011 22 Komedi Oyuncu 8.5 1,136
1952 News Oyuncu 4.6 2,449
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024