Giriş Kayıt
Vito Sanz

Vito Sanz


Oyuncu

Vito Sanz, oyuncu.

Las leyes de la termodinámica (2018), La virgen de agosto (2019), Vergüenza (2017), Miamor perdido (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.1 106
2022 Komedi Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.6 1,357
2019 Dram Oyuncu 7.2 554
2018 Oyuncu 5.3 655
2018 Komedi Oyuncu 6.0 2,830
2018 Komedi Oyuncu 4.3 590
2017 Komedi Oyuncu 7.2 1,044
2016 Dram Oyuncu 6.6 825
2016 Komedi Oyuncu 5.1 126
2015 Oyuncu 6.2 429
2010 Komedi Oyuncu 7.4 293
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023