Giriş Kayıt
August Maturo

August Maturo (16)


Oyuncu

August Maturo, 28 Ağustos 2007 Ventura, California, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 2007
Doğum Yeri: Ventura, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 7.0 5,101
2022 Dram Oyuncu 5.7 373
2021 14 Korku Oyuncu 5.1 1,513
2019 12 Aile Oyuncu 5.4 387

Dehşetin Yüzü
2018 11 Korku Oyuncu 5.3 172,901
2014 Komedi Oyuncu 7.1 16,330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film