Giriş Kayıt
Grant Crookes

Grant Crookes


Oyuncu

Grant Crookes, oyuncu.

(2019) The Bay (2019), (2007) Inspector George Gently (2007), (2023) Bank of Dave (2023), (2016) The Witness for the Prosecution (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.2 133
2023 Suç Oyuncu 7.8 7,025
2023 Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.8 11,490
2023 Suç Oyuncu 6.8 1,375
2023 Biyografi Oyuncu 7.1 6,540
2022 Dram Oyuncu 7.2 32,594
2022 Suç Oyuncu 6.8 1,111

Lady Chatterley'nin Sevgilisi
2022 Dram Oyuncu 6.8 4,834
2022 Suç Oyuncu 7.4 5,841
2022 Suç Oyuncu 6.2 31
2022 Dram Oyuncu 8.1 2,158
2021 Suç Oyuncu 6.4 527

Sansür
2021 Korku Oyuncu 6.0 9,318
2021 Gerilim Oyuncu 6.3 127
2021 Oyuncu 6.8 1,458
2021 Aksiyon Oyuncu 5.3 21,259
2021 Dram Oyuncu 6.4 1,801
2021 Komedi Oyuncu 8.7 36,838
2021 Animasyon Oyuncu 5.2 39,836

Kazı
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 82,516
2021 Biyografi Oyuncu 6.6 7,672
2021 Suç Oyuncu 6.3 1,840
2021 Suç Oyuncu 5.8 10,531
2021 Macera Oyuncu 4.1 25
2020 Biyografi Oyuncu 6.9 6,928
2020 Dram Oyuncu 7.2 12,400

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 Komedi Oyuncu 6.5 102,318
2020 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,150
2020 Oyuncu 6.1 920

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Oyuncu 5.6 72,273
2020 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 5.3 706

Resmi Sırlar
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 54,523
2019 Komedi Oyuncu 8.4 12,370
2019 Suç Oyuncu 7.2 11,242
2018 Komedi Oyuncu 5.4 410

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları
2018 Macera Oyuncu 6.5 308,556
2018 Komedi Oyuncu 5.8 369

Tavşan Peter
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 48,054
2018 Suç Oyuncu 6.6 11,683
2017 Komedi Oyuncu 6.5 2,501

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 362,746

Victoria ve Abdul
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 38,214
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,816
2016 Suç Oyuncu 7.0 5,624
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 341
2016 Dram Oyuncu 7.6 864
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,335
2015 Aile Oyuncu 6.6 3,231
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 4,848

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Oyuncu 6.0 7,322
2013 Dram Oyuncu 7.1 8,445

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Oyuncu 6.9 7,973
2012 Suç Oyuncu 6.5 4,243
2012 Dram Oyuncu 7.6 919
2010 Suç Oyuncu 7.6 9,121
2007 Suç Oyuncu 8.1 8,511

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,702
1972 Dram Oyuncu 4.8 3,521
1960 Dram Oyuncu 5.6 6,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024