Giriş Kayıt
Laura Abramsen

Laura Abramsen


Oyuncu

Laura Abramsen, oyuncu.

The Sabbatical (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.7 156
2017 Komedi Oyuncu 4.8 963

Vampir Cehennemi: İstila
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,738
2016 Aile Oyuncu 5.0 281
2015 Komedi Oyuncu 6.9 29
2014 Komedi Oyuncu 5.5 5,626
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019