Giriş Kayıt
Victoria Radoslavova

Victoria Radoslavova (29)


Editör, Editör

Victoria Radoslavova, 28 Mart 1990 doğumlu editör, editör.

Pod prikritie (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1990
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Komedi Editör 6.2 241
2017 27 Aksiyon Editör 6.4 708
2016 26 Kısa Metraj Editör 6.8 9
2012 22 Belgesel Editorial Department 7.6 349
2011 Aksiyon Editorial Department 8.9 25,619
2011 Komedi Editör 8.2 1,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019