Giriş Kayıt
Tae-Joon Choi

Tae-Joon Choi


Oyuncu

Tae-Joon Choi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu 6.3 30
2021 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.7 445
2018 Dram Oyuncu 5.8 17
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 38
2017 Macera Oyuncu 6.9 462
2017 Komedi Oyuncu 7.8 7,515
2016 Suç Oyuncu 6.3 158
2015 Komedi Oyuncu 7.1 1,519
2013 Dram Oyuncu 8.4 81
2013 Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 90

Tempocu
2011 Dram Oyuncu 6.6 145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film