Giriş Kayıt
Kirk Barker

Kirk Barker


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Kirk Barker, oyuncu, senarist, yapımcı.

Dywizjon 303 (2018), Small Town Prince (2015), Arthur & Merlin (2015), İrtifa (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.5 2,409

İrtifa
2017 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,921
2017 Komedi Oyuncu 6.6 177
2015 Romantik Oyuncu 5.9 1,965
2015 Fantastik Oyuncu 4.3 1,469

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Oyuncu 6.5 808
- Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023