Giriş Kayıt
Mackenyu Meada

Mackenyu Meada


Oyuncu

Mackenyu Meada, oyuncu.

One Piece (2023), Knights of the Zodiac (2023), JoJo no kimyô na bôken: Daiyamondo wa kudakenai - dai-isshô (2017), Chihayafuru Part I (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 4.4 13,563
2023 Aksiyon Oyuncu 8.6 21,054
2022 Aksiyon Oyuncu 5.4 107
2022 Aksiyon Oyuncu 6.9 9
2021 Dram Oyuncu 7.1 51
2021 Macera Oyuncu 6.2 59
2021 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,444
2020 Dram Oyuncu    
2020 Macera Oyuncu    
2019 Aile Oyuncu 7.1 7
2019 Aksiyon Oyuncu 5.4 619
2019 Gizem Oyuncu 5.8 1,112
2018 Dram Oyuncu 6.1 1,460
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 466

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu 5.6 128,092
2018 Macera Oyuncu 7.4 716
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,949
2017 Komedi Oyuncu 5.9 658
2017 Komedi Oyuncu 6.7 849
2017 Dram Oyuncu 6.1 141
2017 Komedi Oyuncu 7.3 81
2016 Gizem Oyuncu 6.2 277
2016 Komedi Oyuncu 6.0 247
2016 Komedi Oyuncu 6.9 947
2016 Komedi Oyuncu 6.9 1,215
2014 Gizem Oyuncu 6.3 33
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film