Giriş Kayıt
Farrah Mackenzie

Farrah Mackenzie (18)


Oyuncu

Farrah Mackenzie, 29 Ekim 2005 doğumlu oyuncu.

Şanslı Logan (2017), Nanny Cam (2014), Dünyayı Ardında Bırak (2023), United States of Al (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 2005
Burcu: Akrep
3.5 (2 Oy)
  • Currently 70/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyayı Ardında Bırak
2023 18 Dram Oyuncu 6.5 95,550
2021 Komedi Oyuncu 5.8 830
2020 Aksiyon Oyuncu 6.7 15,866
2019 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 31
2018 13 Korku Oyuncu 5.5 166
2018 13 Dram Oyuncu 5.8 1,213

Lütfen Beklemede Kal
2017 12 Komedi Oyuncu 6.7 15,406

Şanslı Logan
2017 12 Komedi Oyuncu 7.0 163,230

İlle De Sen
2017 12 Gerilim Oyuncu 4.7 14,482
2016 Dram Oyuncu 7.6 1,055
2016 11 Dram Oyuncu 4.9 400
2015 10 Aile Oyuncu 7.7 2,262
2014 9 Dram Oyuncu 5.4 1,936
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film