Giriş Kayıt
Tawnya Bhattacharya

Tawnya Bhattacharya


Senarist, Yapımcı

Tawnya Bhattacharya, senarist, yapımcı.

My Life with the Walter Boys (2023), Ginny & Georgia (2021), Famous in Love (2017), Perception (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Senarist
Yapımcı
6.9 12,680
2022 Dram Senarist 6.0 207
2021 Dram Senarist 6.4 41
2021 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 6,864
2018 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 17,007
2017 Dram Yapımcı
Senarist
6.7 6,558
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.4 13,130
2012 Dram Senarist 6.5 12,602
2012 Suç Senarist 7.5 22,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film