Giriş Kayıt
Ayumu Murase

Ayumu Murase


Oyuncu

Ayumu Murase, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 7.5 6
2022 Animasyon Oyuncu 7.2 101
2022 Animasyon Oyuncu 9.2 65
2021 Animasyon Oyuncu 9.0 3,794
2021 Animasyon Oyuncu 7.9 123
2019 Animasyon Oyuncu 7.3 85
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 21,351
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 22,424
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 25,159
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,517
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,814
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 108
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 1,109
2015 Animasyon Oyuncu 6.0 1,294
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 940
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 11,039
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,912
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 17,309
2015 Oyuncu 6.3 122
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 204
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 59
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,633
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 16,498
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 40,084
2014 Animasyon Oyuncu 8.7 27,041
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,254
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 381,159
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 236
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 3,354
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 4,361
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 47,128
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 3,077
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023