Giriş Kayıt
Yuka Kato Hazelton

Yuka Kato Hazelton


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Yuka Kato Hazelton, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Yuka Kato
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 5.6 121,094
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 1,158
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 405,011

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 166,309

Bulut Atlası
2012 Dram Çeşitli 7.4 328,172

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi 0 6.2 88,993
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019