Giriş Kayıt
Minami Hamabe

Minami Hamabe


Oyuncu

Minami Hamabe, oyuncu.

Gojira -1.0 (2023), Kimi no suizô wo tabetai (2017), Shin Kamen Raidâ (2023), Archimedes no Taisen (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 8.3 46,042
2023 Biyografi Oyuncu 9.0 7
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,967
2023 Animasyon Oyuncu 7.0 43
2022 Dram Oyuncu 6.0 25
2022 Dram Oyuncu 6.4 16
2021 Dram Oyuncu    
2021 Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 6.3 49
2020 Aksiyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 7.8 10
2020 Dram Oyuncu 6.3 11
2020 Dram Oyuncu 8.4 19
2019 Animasyon Oyuncu 6.7 3,994
2019 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,194
2019 Dram Oyuncu 6.0 691
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,101
2018 Komedi Oyuncu 6.0 418
2018 Komedi Oyuncu 5.9 794
2017 Dram Oyuncu 7.1 3,216
2017 Dram Oyuncu 4.8 80
2016 Dram Oyuncu 6.3 21
2015 Macera Oyuncu 7.2 416
2015 Komedi Oyuncu 6.3 520
2014 Dram Oyuncu 8.1 494

Dava Vekili
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,053
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024