Giriş Kayıt
Arijit Biswas

Arijit Biswas


Senarist

Arijit Biswas, senarist.

Andhadhun (2018), Badlapur (2015), Agent Vinod (2012), Maestro (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Senarist    
2021 Suç Senarist 7.3 715
2018 Komedi Senarist 8.2 103,924
2015 Aksiyon Senarist 7.4 26,034
2012 Aksiyon Senarist 5.2 8,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film