Giriş Kayıt
Jenna Ortega

Jenna Ortega


Oyuncu

Jenna Ortega, oyuncu.

Wednesday (2022), Çığlık 6 (2023), Her Şeye Evet (2021), Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (15 Oy)
  • Currently 178.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beterböcek Beterböcek
2024 Komedi Oyuncu 8.3 23
2024 Komedi Oyuncu 5.2 12,050
2023 Suç Oyuncu 6.0 7,833

Çığlık 6
2023 Korku Oyuncu 7.1 43,438
2022 Komedi Oyuncu 8.5 82,025
2022 Animasyon Oyuncu    
2022 Korku Oyuncu    
2022 Korku Oyuncu 7.0 17,480
2022 Komedi Oyuncu 5.8 2,860

Çığlık
2022 Korku Oyuncu 6.9 45,662
2021 Dram Oyuncu 7.1 7,034

Her Şeye Evet
2021 Komedi Oyuncu 5.7 30,167
2020 Komedi Oyuncu 4.3 329
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105

Jurassic World: Kretase Kampı
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 8,174

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 Komedi Oyuncu 5.8 25,037
2019 Komedi Oyuncu 7.3 50
2018 Macera Oyuncu 5.8 737
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 3,265
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 1,937
2016 Komedi Oyuncu 6.3 2,998
2015 Komedi Oyuncu 3.3 1,359
2015 Dram Oyuncu 6.5 934
2014 Aile Oyuncu 5.7 345
2014 Komedi Oyuncu 7.9 59,267

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Oyuncu 5.1 1,985
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,365

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu 6.5 189,259

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 901,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film